Nordamerika  >  USA  >  Florida

Rejser til Florida

Staten Florida, som ofte går under navnet Solskinstaten, byder på mange populære destinationer. Fra Florida er det også nemt at tage på et ø-hop ud til rejsemål som Bahamas og Cuba. Nær Miami ligger den store national park, Everglades. Tager du til det sydligste punkt i Florida kommer du til Key West. Du kan læse mere om de enkelte rejsemål i Florida nedenunder. 

Rejser til Fort Lauderdale
Rejser til Fort Lauderdale

Fort Lauderdale kaldes ofte Amerikas Venedig og med sine 270 km sejlbare kanaler kan navnet vel ikke siges at være misvisende.

Fort Myers og Sanibel Island
Fort Myers og Sanibel Island

På Sanibel Island ud for Fort Myers lokker de vidunderlige strande og det klare vand. Frodig vege-tation skjuler næsten de lækre butikker, gallerier og restauranter, som ligger langs Sanibels "hoved-vej".

Rejser til Key West
Rejser til Key West

At komme til Key West er som at besøge et helt andet land. Det minder mere om Caribbien end om USA, og man har da også ’løsrevet’ sig fra de officielle Florida. 

Rejser til Miami
Rejser til Miami

De fleste kender Miami fra film og serier – Miami Vice og CSI: Miami for at nævne blot et par af dem. Og en stor del af tiden gengiver de to serier byens udseende og sjæl på den helt rigtige måde, for hotelskilte er bøjet i neon, bygningerne har pastelfarvede facader og du vil kunne finde mange kitchede butikker.

Rejser til Naples
Rejser til Naples

Naples har ry for at være Floridas mest sofistikerede by, hvor de rige og kendte flokkes, men der er også plads til det stadigt stigende antal turister, der finder vej til denne lille perle.

Rejser til Orlando
Rejser til Orlando

Orlando er ikke uden grund en af verdens største turistmagneter - ingen andre steder finder du så mange aktiviteter og forlystelsesparker samlet på ét sted. Mest kendt er vel nok Walt Disney World

Saint Petersburg
Saint Petersburg

I St. Petersburg / Clearwater-området praler man med 361 solskinsdage om året - det skal måske tages med et gran salt, men ikke desto mindre er det et fakta, at vejret her generelt viser sig fra sin allerbedste side.

Sarasota
Sarasota

Knap hundrede kilometer syd for St. Petersburg ligger Sarasota – turen hertil over den imponerende 9 km lange Sunshine Skyway Brigde, der spænder over udmundingen af Tampa Bay, er helt fantastisk.

shade