Rejser til Boston og New England

Boston er det perfekte udgangspunkt til at opleve og opdage New England - staterne Maine, Massachusetts, Connecticut, New Hampshire, Rhode Island og Vermont – og den variation, der præger dette nordøstlige hjørne af USA. Kystlinien med de lækre sandstrande, majestætiske klipper og perlerækken af sejlsports- og badebyer. Tag færgen til Martha’s Vineyard eller Nantucket, gør et stop i det elegante Newport, se Plymouth Rock, hvor passagererne på skibet Mayflower gik i land for mere end 370 år siden, eller hvad med at tage på whale watching?

De skov- og græsklædte bakker og bjerge, der om efteråret stråler i en uforglemmelig farvepragt, indbyder til traveture eller ture på mountain bike, og de charmerende byer fyldt med historiske bygninger ligger så tæt, at I mageligt kan nå et par stykker om dagen. Lej en bil og begiv jer ud på eventyr – det oplever I bedst ved at droppe motorvejene og benytte landevejene, der snor sig gennem noget af den smukkeste natur og de mest interessante områder. Boston er en meget europæisk inspireret, utrolig smuk og charmerende by med store kontraster.

Mange gang har Boston lagt gader til Hollywood-film. Det gælder i øvrigt for hele New England. Men med film som f.eks. Mystic River og National Treasure får man et indblik i hvordan Boston ser ud og de historiske perler. Hvis I er bare det mindste interesseret i historie bør I se sidstnævnte – den er måske populistisk, men til gengæld også ganske underholdende.

Naturen er aldrig langt fra Boston, og de lokale har et nært forhold til især havet. Derfor er der også mulighed for at komme på hvaltur i omkring tre timer. Kontakt dit rejsebureau for nærmere info og pristilbud.

Nyd de gamle murstenshuse og nogle af nationens ældste historiske bygninger, der ligger side om side med moderne high-tech bygningsværker. Der er meget at se i Boston, og stort set alle attraktioner ligger inden for gåafstand af hinanden. Mange vigtige begivenheder i USA’s historie har fundet sted i denne by. Besøg for eksempel Boston Tea Party Ship and Museum, der viser, hvordan Den Amerikanske Frihedskrig indledtes eller tag turen ad Freedom Trail, en ca. 4 km. lang rute gennem de historiske områder fra koloni- og revolutionstiden.

Undlad ikke at tage turen til Cambridge, der ligger på den anden side af Charles River. Her ligger to af USA’s mest prestigefyldte undervisningsinstitutioner, Massachusetts Institute of Technology (MIT) og Harvard University med dertil hørende charmerende studentermiljø.

Om Boston

Boston er en af de allervigtigste byer i USA's historie og i dag indbegrebet af den traditionsrige, sofistikerede og intellektuelle by på østkysten. Boston blev grundlagt allerede i 1630 af nybyggere fra England, og i dag er Greater Boston metropolen hjemsted for mere end fire millioner mennesker - alene antallet af studerende ligger på over en kvart million. Byens læreanstalter - over 60 af de højere af slagsen - er blandt de mest anerkendte og toneangivende i verden med Harvard og MIT som de fremmeste eksempler. Disse ligger i Cambridge ikke langt fra selve Boston og er bestemt et besøg værd, særligt Harvard Yard, Harward Museum of Natural History og MIT Museum. Efter sådan en tur til lærdommens højeste tinder, kan du slappe af på den originale Cheers bar, som gjorde Boston verdensberømt i TV-serien Sams Bar.

Nybyggerne, der kom til New England i 1600-tallet, havde store ambitioner for det forjættede land, og Boston kom hurtigt til at spille en central rolle i Amerikas historie. Faneuil Hall er nok Bostons vigtigste historiske seværdighed. Bygningen er utrolig velholdt og gennem tiderne har blandt andre Samuel Adams, en af USA's grundlæggere, holdt tale her. Han var også involveret i Bostons berømte Tea Party protest i 1773, fordi nybyggerne var trætte af stadig at skulle betale skat i England. Faneuil Hall kaldes også "Frihedens Vugge". Se også Old State House, hvor de engelske koloniherrer havde hovedsæde, og hvor Boston Massakren fandt sted i 1770 - en begivenhed, der var med til at udløse den amerikanske revolution. Bostons fire kilometer lange Freedom Trail er en fremragende måde at opleve byens store historiske betydning på og i det hele taget skal den gamle del af byen ses til fods.

Boston er stadig en af USA's smukkeste storbyer, og den store andel af studerende giver den masser af liv. Her er hyggelige cafeer og mange gode restauranter. Byen er meget kold om vinteren. Forår, sommer og efterår er de foretrukne årstider for feriegæster - især hvis du vil opleve byens skønne offentlige have, som er den ældste park i USA.

Flybilletter til Boston og New England
Flybilletter til Boston og New England

Sådan finder du billige flybilletter til Boston og New England, USA. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Boston og New England og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade