Flybilletter til New York - NYC

Der er mange flyafgange til New York. Find og sammenlign priser på flybilletter på flyselskaber til New York inden du bestiller din flybillet. Du kan ændre din søgning så den passer til dine behov, uanset om du flyver fra København, Aalborg, Billund eller Hamborg. Det er en god idé at bestille turen til New York i god tid, og hvis du kan rejse uden for sæson i eksempelvis februar og marts, kan du være heldig at finde flybilletter helt ned til 2.600 kroner med bl.a. KLM.

Lufthavne i New York York

Der er tre lufthavne i New York, som ligger indenfor bygrænsen også ligger der nogle lufthavne i nærheden, som primært benyttes til indrigsruter. Westchester County lufthavn, Morristown lufthavn, Islip lufthavn, Newburg lufthavn og Poughkeepsie lufthavn.

  • John F. Kennedy lufthavn, som er den mest benyttede
  • Newark Lufthavn, som er den anden mest benyttede
  • La Guardia lufthavn, som er den tredje mest benyttede

Når du søger på New York, så søger søgemaskinen på alle tre lufthavne, så du ikke behøver søge på hver enkelt, hvis du er ude på at få den billigeste flybillet til New York. Hvis du hellere vil flyve til John F. Kennedy, så søger du blot på den lufthavn, også kommer der kun ruter hertil. 

Rejser til New York
Rejser til New York

New York er altid en god idé. Fantastisk shopping, imponerende museer, verdensklasse restauranter og naturligvis Frihedsgudinen. Flyv til byen der har alt.

shade