Rejser til Oceanien

Skal du rejse til Australien, Fiji, New Zealand eller noget helt fjerde? Oceanien byder på nogle fantastiske rejsemål og på Ticket2Travel kan du finde inspiration og baggrundsviden om flere af de populære rejsemål i Oceanien. Vores søgemaskine finder de billigste flybilletter uanset om rejsen går til Sydney, Auckland eller en tredje destination. 

Rejser til Australien
Rejser til Australien

Australien er verdens største ø og udgør et helt kontinent. Landet byder på så uendelig mange ting: Lange hvide sandstrande med krystalklart vand, Great Barrier Reef, regnskove, "The outback", en smuk og overdådig natur samt spændende pulserende storbyer med imponerende bygningsværker - og det hele kan fås til overkommelige priser.

Rejser til Fiji
Rejser til Fiji

Fiji-øerne er fremelskede af naturens luner: Smukke vulkan-øer, der titter op over det omgivende varme tropiske hav. Omkring øerne smyger sig et enestående koralrev, der i dag trækker dykkere til fra hele verden - de kommer for at se på de mange eksotiske fisk og gamle skibsvrag.

Rejser til Fransk Polynesien
Rejser til Fransk Polynesien

Fransk Polynesien består af 118 paradisiske øer midt i det sydøstlige Stillehav - midtvejs mellem Peru og Australien. Mest berømt blandt disse er uden tvivl Tahiti, hvor også hovedstaden, Papeete, ligger. De senere år har mange feriegæster også fået øjnene op for andre øer i gruppen - ikke mindst Moorea og Bora Bora.

Rejser til Kiribati
Rejser til Kiribati

En rejse til Kiribati er en “once in a lifetime” oplevelse. Forvent ikke en komfortabel ferie som på Hawaii eller Fiji, men et ophold på naturens og de lokales præmisser. 

Rejser til Mikronesien
Rejser til Mikronesien

Ikke mindre end 600 øer udgør Mikronesien i den vestlige del af Stillehavet, langt væk fra gængse ferieområder. Landet består af fire forbundsstater - Yap, Chuuk, Pohnpei og Kosrae - med hver deres ø-område og egen lufthavn. 

Rejser til New Zealand
Rejser til New Zealand

New Zealand er et land mange taler om, men de færreste får lov til at opleve, og det er en skam. Hvis du en dag får muligheden for at rejse til New Zealand, må du ikke lade denne chance passerer. De fleste rejser til Auckland, men destinationer som Christchurch og Dunedin er også utrolig populære.

Rejser til Salomonøerne
Rejser til Salomonøerne

Salomonøerne er kort og godt et storslået rejsemål for alle naturelskere - et rejsemål der ligger langt, langt fra den slagne vej.

Rejser til Tonga
Rejser til Tonga

Tonga er et henrivende fredfyldt lille kongerige bestående af 169 små-øer vest for australien lige ved den internationale datolinje - det er her “tiden begynder”. Øernes motto er “de venlige øer”, og indbyggerne er da også ualmindeligt imødekommende.

shade