Rejser til Australien

Australien er verdens største ø og udgør et helt kontinent. Landet byder på så uendelig mange ting: Lange hvide sandstrande med krystalklart vand, Great Barrier Reef, regnskove, "The outback", en smuk og overdådig natur samt spændende pulserende storbyer med imponerende bygningsværker - og det hele kan fås til overkommelige priser. Sidst men ikke mindst støder man på et folk, i daglig tale kaldet "The Aussies", som udviser stor gæstfrihed og imødekommenhed. De kan få enhver til at føle sig hjemme. Kort sagt i Australien finder I alt hvad jeres hjerter måtte begære.

Populære områder i Australien

Helt tilbage i 1901, ved oprettelsen af Det Australske Statssamfund, stod man og manglede en hovedstad. Da Melbourne og Sydney ikke kunne blive enige, valgte man at placere den fremtidige hovedstad midt i mellem disse to byer. Canberra blev grundlagt i 1913 efter design af en moderne byplanlægger fra Amerika, hvilket byen tydeligt bærer præg af. Formålet med etableringen af byen var at finde et sted til Parlamentet, Forbundsregeringen, Central-administrationen og mange andre nationale institutioner - kort sagt Canberra er en rigtig embedsmandsby. New South Wales var det første område i Australien, hvor europæerne slog sig ned. Det skete i 1788 hvor de første straffefanger blev landsat. Grunden var dermed lagt til det moderne Australien, som vi kender idag.

Rejser til Australian Capital Ter
Rejser til Australian Capital Ter

Leder du efter billige rejser til Canberra? Så kan du finde dem på Ticket2Travel, vi søger blandt alle godkendte flyselskaber.

Rejser til Byron Bay
Rejser til Byron Bay

En perlerække af strande For en del år siden var Byron Bay kendt for kun at være et paradis for backpackers. Sådan er det ikke længere. Byron Bay har udviklet sig til at være et rigtig trendy sted, der nu er velbesøgt af turister, og et yndet feriemål for den lokale befolkning. Her findes nogle af Australiens bedste surfestrande, og badestrandene er et helt kapitel for sig selv. 

Rejser til New South Wales
Rejser til New South Wales

Byder på mange spændende ting lige fra storslået natur ved Blue Mountains og Hunter Valley til flotte strande ved f.eks. Byron Bay, og Australiens nok mest kendte by, Sydney.

Rejser til Northern Territory
Rejser til Northern Territory

Northern Territory er stedet, hvis I vil have indblik i aboriginal-historie, her er der rig mulighed for at se flere tusind år gamle hulemalerier, høre historier fortalt af aboriginals, få et indblik i hvordan de lever / levede samt få vist kunsten i spyd- og boomerangkast. 

Rejser til Queensland
Rejser til Queensland

Queensland har det hele, fantastisk natur og storbyer som eksemplevis Brisbane. Find flybilletten med Ticket2Travel

Rejser til South Australia
Rejser til South Australia

South Australia er den tørreste stat i Australien, med et kolossalt ørkenområde, hvor I kan finde den spændende opalby Cooper Pedy. Ca. 1 milllion mennesker bor i Adelaide.

Rejser til Tasmanien
Rejser til Tasmanien

Ca. 200 km fra det australske fastland findes Tasmanien, Australiens eneste ø-stat. Øen blev opdaget af europæeren Abel Tasman i 1642, som først navngav øen Van Diemens Land. 

Rejser til Victoria
Rejser til Victoria

Det mest populære rejsemål i staten Victoria er storbyen Melbourne. Staten Victorias største turistattraktion er den imponerende kyststrækning fra Melbourne til Adelaide. 

Rejser til Western Australia
Rejser til Western Australia

Der er kun 1,9 million indbyggere i hele staten, hvoraf hovedparten bor i og omkring hovedstaden Perth, samt i de sydvestlige egne. Resten af staten består af ørken, der bliver kaldt for "Australiens vilde vesten".

shade