Rejser til Sydney 

Sydney, Opera huset i Sydney, Ticket2TravelDen imponerende storby Sydney, Australiens største by med en befolkning på godt 4,5 millioner mennesker, er i dag en moderne by, der byder på alt, hvad I kan ønske jer af en storbyferie. Et festligt natteliv Cross, et godt kulturliv og spændende shopping. Af seværdigheder og attraktioner har Sydney et enormt udvalg.

Utzons Operahus er uundgåeligt. Det er et imponerende bygningsværk, der nærmest er blevet vartegn for Sydney. Sydney Harbour Bridge er også blevet et yndet udflugtsmål for turister. Der arrangeres guidede vandreture op ad broen og udsigten herfra er ovenud betagende. Sydney Centerpoint Tower, et udsigtstårn i centrum, er 305 m højt og byder på en flot udsigt over byen. Den ældste bydel er The Rocks fra 1788, hvor de første engelske soldater blev indkvarteret. Man har nu restaureret de fleste af de gamle bygninger, og området er i dag meget populært, med mange butikker, caféer, restauranter og nogle af Sydney's bedste hoteller.

Den nye attraktion, Darling Harbour

En af de nyeste attraktioner er Darling Harbour. Området, der førhen var et gammelt dokområde, byder nu på et utal af forretninger, restauranter, caféer, kongresfaciliteter og lignende. Circular Quay er havnens centrum, og herfra går færgerne bl.a. til Manly Beach. Herfra kan I også tage "Sydney Explorer", en rød bus der kører med ca. et kvarters mellemrum rundt til alle byens seværdigheder. Sydney er andet end havnen og operahuset.

Der findes 30 lækre strande, hvoraf den mest kendte af de nordlige strande er Manly Beach og af de sydlige Bondi Beach. Watsons Bay og Neilsen Park er også særdeles populære. Strandene findes ikke langt fra Sydney, og her finder I fredfyldte og billedeskønne bugter, hvor I kan slappe af og nyde ferien. Når I planlægger jeres rejse til New South Wales, anbefaler vi, at I kombinerer jeres Sydney ophold med en tur til Blue Mountains, Hunter Valley og Port Stephens.

Flybilletter til Sydney
Flybilletter til Sydney

Sådan finder du billige flybilletter til Sydney, Australien. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Sydney og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade