Rejser til Queensland, Australien

Brisbane i Australien, rejser til BrisbaneDaydream Island ligger centralt i øgruppen The Whitsundays i den tropiske ende. Den har alt lige fra livlige brusende bugter, afsides strande til skyggefulde gangstier i den tropiske regnskov. På Daydream Island findes der et utal af "adventure" aktiviteter under og over vandet lige fra snorkling til ocean rafting.

Brampton Island ligger i den sydlige ende af strædet The Whitsundays og har 7 smukke strande og et fascinerende koralrev. Resortet på øen tilbyder en lang række aktiviteter i storslåede omgivelser.

Dunk Island der ligger ud for Mission Beach, er en rigtig tropeø. Hvad enten ferien skal være ren afslapning, aktiv eller en kombination, er mulighederne til stede på Dunk Island. Her findes en overflod af eksotiske blomster, tropisk regnskov, et fugleliv der sjældent er set smukkere og lange flotte sandstrande med turkisblåt vand. Der findes et utal af sports-aktiviteter både på land og til vands. Mulighederne for dykning og snorkling, er særdeles gode.

Fraser Island det økologiske vidunder Fraser Island er den største sandø i verden og blev i 1993 erklæret for nationalpark. Øen er ca. 120 km lang og 15 km bred, og der findes ingen jord eller ler, kun det fineste hvide sand. Øen er lidt af et økologisk vidunder med en spændende variation i naturen. Her er tropisk regnskov, bjerge af sand og små ørkener, alt omgivet af flotte strande. Fraser Island har også et varieret dyreliv. Fra august til oktober kan I opleve store flokke af pukkelhvaler på vej til Antarktis. De passerer gennem strædet mellem fastlandet ved Hervey Bay og Fraser Island. Selvom Fraser Island er en nationalpark, er det næsten muligt at komme rundt overalt på øen i en 4-hjulstrukket bil. Det er også det eneste transportmiddel I kan komme rundt med, da kun ganske få veje er asfalterede og afstandene store. Det er muligt både at flyve og sejle mellem fastlandet og Fraser Island

Heron Island skildpaddernes ynglested Heron Island er en af de sydligste koraløer på selve Great Barrier Reef, hvilket gør den umådelig attraktiv for både naturelskere og dykkere. Øen i sig selv er flad og hæver sig ikke mere end et par meter over havoverfladen. En gåtur langs de kridhvide sandstrande rundt om hele øen, tager ikke mere end halvanden time. I hjertet af øen findes en lille skov med et rigt fugleliv. Heron er specielt kendt for at være ynglested for flere arter af skildpadder. I januar lægger hunskildpadderne deres æg i sandet og fra slutningen af marts til ca. maj måned, kan man efter mørkets frembrud studere de små skildpaddeunger, som kæmper sig vej gennem sandet til havet.

Hamilton Island er den ultimative Great Barrier Reef øoplevelse, og så er den nem at komme til med fly fra alle større byer i Australien. Klimaet på øen er tropisk hele året rundt og her hersker en afslappende atmosfære. Der findes et hav af overnatningsmuligheder lige fra bungalows i den lidt billigere ende til de mere luksuriøse værelser.

Find billige flybilletter til 

Ferie i Brisbane
Ferie i Brisbane

Brisbane er som mange andre storbyer, der er masser af muligheder for at gå på opdagelsen i byen. De fleste vælger dog at udnytte de tropiske strande, som byder på rig mulighed for at surfe og dykke. 

shade