Rejser til Brisbane 

Brisbane, Australien, Ticket2TravelDen moderne storby Brisbane er hovedstaden i Queensland og har ca. 2 millioner indbyggere. Byen har udviklet sig meget gennem de senere år, og er nu en moderne storby med mange attraktioner, som virkelig er et besøg værd. F.eks.: Art Gallery, Treasury Building, Parliament House eller Botanisk Have.

Find rundt i Brisbane

Brisbane er nem at finde rundt i. I centrum af byen ligger South Bank Parklands, som er meget populær blandt de lokale. Her findes caféer, markeder, attraktioner og sågar en strandpark med mulighed for en forfriskende dukkert i en af de vidunderlige laguner med hvid sandstrand og tropiske palmer. Ca. 8 km vest for Brisbane ligger Mount Goottha Park, hvorfra I kan se til bjergene ved Gold Coast, og der er en særdeles storslået udsigt over Morton og Stradbroke Island.

Brisbane er også et glimrende udgangspunkt til badestederne Surfers Paradise og Broadbeach. En lille times kørsel nord for Brisbane ligger Australian Zoo, som ikke mindst er kendt for den nu afdøde TV's krokodillejæger, Steven Irwin. En lille times kørsel syd for den moderne storby Brisbane ligger Runaway Bay, hvorfra man sejler ud til South Stradbroke Island. Sejlturen tager ca. 45 min. Rent naturmæssigt byder den lille ø på kilometervis af smukke hvide sandstrande, tropisk regnskov og åben bush.

Find flybilletter til Brisbane

 

Flybilletter til Brisbane
Flybilletter til Brisbane

Sådan finder du billige flybilletter til Brisbane, Australien. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Brisbane og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade