Rejser til Melbourne 

Melbourne Australien, Ticket2Travel, ferieDen pulserende storby Melbourne ligger i bunden af den store Port Phillip bugt, og er den næststørste by i Australien med ca. 4 million indbyggere. Før i tiden var Melbourne kendt som en lidt kedelig victoriansk by, men sådan er det slet ikke længere. De mange forskellige nationaliteter har været med til at præge byen, og gøre den til centrum for kultur, mode, sport og industri. Selvom Melbourne er stor, er den nem og overkommelig at finde rundt i, og kan nemt klares til fods.

Byen byder på mange spændende attraktioner, og en af de nemmeste måder at komme rundt i Melbourne på er at tage en af de mange sporvogne. De kører rundt i den indre by samt i forstæderne. Skal I forkæle jer selv, anbefaler vi en tur i ”The Colonial Tramcar”. Det er en sporvogn fra 1927 der er restaureret og omdannet til en førsteklasses restaurant. Alt i mens I nyder en formidabel middag, kører I rundt i byen, og oplever den sprudlende storby om aftenen. Grampians nationalpark er Victorias nyeste og største nationalpark. Parken ligger ca. 20 km fra den historiske guldmineby Stawell og 260 km vest for Melbourne. Området er domineret af skovbevoksede sandstens-bjerge, hvor I finder et utal smukke udsigtspunkter samt et rigt dyreliv. Parken er også oplagt til friske vandreture i den flotte natur. I kan nemt finde ud til Grampians i egen bil, eller I kan tage en af de guidede ture, der afgår fra Melbourne og Adelaide.

Great Ocean Road er en af verdens mest spektakulære kyststrækninger, og Victorias mest kendte attraktion. Den starter et stykke vest for Melbourne ved Geelong, og går videre op til Peterborough, en strækning på ca. 300 km. Strækningen byder på en fascinerende natur, med mærkværdige klippeformationer som De Tolv Apostle og London Bridge. Great Ocean Road er perfekt for jer der gerne vil køre selv. Hvis I beregner minimum 3-4 dage for at komme fra Melbourne til Adelaide eller omvendt, så når I uden tvivl det hele. I kan også tage på en af de guidede busture, som bringer jer til alle de smukke attraktioner.

Find flybilletter til Melbourne

Flybilletter til Melbourne
Flybilletter til Melbourne

Sådan finder du billige flybilletter til Melbourne, Australien. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Melbourne og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade