Oceanien  >  Fiji

Rejser til Fiji

Rejser til FijiFiji-øerne er fremelskede af naturens luner: Smukke vulkan-øer, der titter op over det omgivende varme tropiske hav. Omkring øerne smyger sig et enestående koralrev, der i dag trækker dykkere til fra hele verden - de kommer for at se på de mange eksotiske fisk og gamle skibsvrag. For koralrevene var tidligere en stor fare for sø-folket, hvorfor øerne forblev nærmest uberørte af moderne civilisation længe efter, at resten af verden var “koloniseret”. Måske derfor har Fiji-øerne bevaret mere af den gamle charme end de fleste andre ferieøer. Man har dog heldigvis med tiden helt droppet de mange stammekrige og endda kannibalisme, som tidligere var en del af hverdagen på øerne, der ellers mest minder om et paradis på jord. De store naturkræfter er dog stadigt uhæmmede ved Fiji-øerne, hvis rene bølger gør dem populære blandt surferne.

I det hele taget er ferien på Fiji også ferien på og ved havet. Langs øernes kyster ligger de mest indbydende strande, man kan forestille sig, hvor man kan nyde de paradisiske omgivelser i fred og ro - på alle Fiji-øerne tilsammen bor der nemlig under 900.000 indbyggere! Der er også mulighed for at komme på opdagelse i det omkringliggende hav med forskellige mini-krydstogter og på den måde udforske flere af øerne. Hovedøen i Fiji er Viti Levu, men de mest populære blandt rejsende er Mamanuca og Yasawa. Dertil er der et utal af små-øer. Nogle af dem kan man få helt for sig selv, hvis man har råd til lejen. Det er også her på de små private øer, at de mange rige og berømte, der besøger Fiji-øerne, er at finde.

Fiji-øernes to “store” byer er Suva og Lautoka, der begge ligger på Viti Levu. Førstnævnte er også hovedstad i landet og har en stor andel af studerende og et pulserende natteliv. Fiji byder også på gode muligheder for “tørre” aktiviter, som for eksempel vandring i naturskønne bjergområder med masser af eksotiske planter og dyr.

Ticket2Travel tilbyder billige rejser til følgende stater i Fiji

Alle priser er inklusive alle nødvendige skatter, afgifter og gebyrer. Dog vil der komme er gebyr afhængig af den valgte betalingstype. Gebyret er det samme som vi opkræves for at modtage betalingen.

Rejser til Labasa
Rejser til Labasa

Labasa er den største by på Fiji-øen Vanua Levu, og ikke mindre end tre floder har deres udløb her - Wailevu, Labasa og Qawa. Byen har traditionelt været centrum for sukkerproduktionen på øen, og omkring byen finder du stadig mange marker med sukkerrør.

Rejser til Nadi
Rejser til Nadi

Nadi er en vigtig ferieby på Fiji. Byen har små 50.000 indbyggere og ligger på hovedøen Viti Levu lige ud til en stor bugt. Det er her i og i nærheden af Nadi, de fleste hoteller ligger, og det er også her, Fijis største lufthavn er at finde. 

shade