Rejser til Auckland

Auckland er med godt 1,5 millioner indbyggere New Zealands største by. Byen er bygget på 60 udslukte vulkaner, hvoraf mange kan ses som kegleformede, grønklædte bakker. De tre største vulkaner Mount Albert, Mount Eden og One Tree Hill giver byen et markant landskab med gode udsigtspunkter. I kraft af det store havneområde og de omkring-liggende farvande er Auckland et mekka for sejlsportsfolket og bliver i daglig tale kaldet ”City of Sails”.

De der ikke interesserer sig for sejlsport, kan nyde den kunstneriske bydel Parnell, tage med færgen til Devenport og kortlægge de mange hyggelige caféer. Alt i alt er Auckland en skøn og moderne by omringet af subtropiske øer, funklende blåt vand og regnskov, hvilket gør Aucklands livsstil helt unik.

Auckland byder på utrolig mange spændende attraktioner og seværdigheder. Af dem kan bl.a. nævnes Sky City, et imponerende kompleks med casino, restauranter, og hyggelige caféer. Udsigten fra det 328 meter høje tårn "Skytower" er imponerende, og det tager kun 40 sekunder at komme op til toppen med elevator. Derudover er det muligt fra Auckland at tage på 1 dags ture til vulkanbyen Rotorua, det naturskønne Coromandel samt fascinerende Bay of Islands.

 

Find flybilletter til Auckland

Flybilletter til Auckland
Flybilletter til Auckland

Sådan finder du billige flybilletter til Auckland, New Zealand. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Auckland og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade