Ferie i Auckland

Auckland er New Zealands største by med over en million indbyggere. Alligevel får man hele tiden følelsen af at være i tæt kontakt med naturen, som omgiver byen på alle leder og kanter. Hvor der ikke er hav, er der skove og bjerge, hvilket i det hele taget er typisk for New Zealand - landet har fantastiske landskaber. I Auckland er der sågar vulkaner inde i selve by-zonen! Det er en by på naturens præmisser. Auckland er en meget frisk og grøn by, der har meget at give feriegæsten, og som også er et ideelt udgangspunkt for udflugter på Nordøen.

De mange parker i Auckland forstærker yderligere det grønne og naturlige indtryk. Auckland Domain er den ældste park og en af de største i byen, hvor du både kan se et vulkan-krater og et krigsmuseum. Og hvis det ikke er dramatisk nok i sig selv, kan vi supplere med en oplysing om, at den oprindelige befolknig her udkæmpede blodige kampe. Der er noget for enhver smag og aldersklasse her. Auckland har i det hele taget masser at tilbyde børnefamilierne. Blandt andet huser byen en af verdens mest berømte zoologiske haver. Ønsker du overblikket over det hele, skal du blot tage op i byens vartegn, Sky Tower på 328 meter, hvor panorama-udsigten er storartet nok til at tage pusten fra de fleste. Foretrækker du den naturlige udsigt i stedet, er vulkantoppen Mt Eden det oplagte valg som det højeste ikke-menneskeskabte punkt i Auckland. Også One Tree Hill er et besøg værd.

Auckland har hele tre universiteter, og især University of Auckland er meget smukt og en væsentlig seværdighed for arkitektonisk interesserede. De mange studerende er med til sætte gang i byens natteliv. Vil du lidt væk fra Aucklands travle centrum, kan du besøge Waiheke Island i Haurakigolfen godt en halv times sejlads fra Aucklands havn. Her er glimrende strande, dejlige bugter, og vin- og olivenlunde og masser af muligheder for aktiv ferie i det fri.

Storbyferie i Auckland
Storbyferie i Auckland

Auckland byder på utrolig mange spændende attraktioner og seværdigheder, hyggelige cafeer, masser af vand og bl.a. sky tower hvorfra du har en fantastisk udsigt. 

Flybilletter til Auckland
Flybilletter til Auckland

Sådan finder du billige flybilletter til Auckland, New Zealand. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Auckland og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

 

shade