Rejser til Christchurch

Christchurch er Sydøens største by og har ry for at være den mest engelskinspirerede by på New Zealand. Men mest kendt er den nok for navnet ”The Garden City”, som byen også kaldes, og dette er ikke uden grund. Ingen andre steder på New Zealand finder I en by med så mange imponerende haver og parker, som i den grad kan pryde en by. Efter det meget kraftige jordskælv den 22. februar 2011 blev store dele af det centrale Christchurch ødelagt. Med New Zealændernes ukuelige gåpåmod og effektivitet forventes byen snart at være tilbage i tidligere tid’s charmende stand.

Christchurch vil stadig være et naturligt knudepunkt for besøgende på sydøen pga. placeringen og lufthavnen, og det vil forhåbentlig snart være muligt at gå på opdagelse i denne dejlige by med rigtig mange atraktioner. Det kan anbefales at køre en tur syd for Christchurch for at opleve Moeraki Boulders, nogle kuglerunde og tonstunge sten, der blev dannet i den sidste istid. Det er et fænomen, der ikke kan opleves andre steder i verdenen, og specielt ved lavvande kan I se dem på den åbne sandstrand.

 

Flybilletter til Christchurch
Flybilletter til Christchurch

Sådan finder du billige flybilletter til Christchurch, New Zealand. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Christchurch og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade