Rejser til Nelson

Udover at være det solrigeste sted i New Zealand er Nelson også kendt for sin afslappede atmosfære og venlige beboere. Og med over 100 gallerier er byen et eldorado for enhver kunstinteresseret. Mange benytter Nelson som base, når området skal udforskes. Indenfor 100 km finder man gyldne sandstrande, små vingårde, dybe fjorde og subtropiske skove. Landets mindste, og måske smukkeste, nationalpark, Abel Tasman, ligger blot 1-1½ times kørsel fra Nelson.

Nationalparken Abel Tasman

Parken er en af New Zealands mest besøgte og tilbyder fantastiske vandreoplevelser og havkajak-sejlads. Om sommeren er der mange besøgende. Så ønskes lidt mere fred og idyl anbefales Marlborough Sounds og Queen Charlotte Sound. Er man interesseret i vin, er der her gode muligheder for at aflægge en af de mange vingårde et besøg. Nelson Lakes National Park er interessant at vandre i, men den lidt undervurderede park er nok så fristende for lystfiskere, idet søerne her vrimler med ørreder.

Find flybilletter til Nelson

Flybilletter til Nelson
Flybilletter til Nelson

Sådan finder du billige flybilletter til Nelson, New Zealand. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Nelson og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade