Baggrunden om Ticket2Travel

Ticket2Travel er et nyt dansketableret rejsebureau som tilbyder billige flybilletter med alle rutefly til samtlige lufthavne i hele verden. Vi samarbejder med mere end 350 flyselskaber og sammenligner priser på flybilletter blandt alle flyselskaberne til din ønskede destination. Du er derfor sikrede den billigste flybillet til din næste rejse uanset destinationen.

På Ticket2Travel kan du også finde billige hoteller til mange populære destinationer og vores sortiment udvikles hele tiden. 

En del af Billetkontoret A/S

Ticket2Travel er en virksomhed under en af rejsebranchens største aktører når det drejer sig om flybilletter. Med mere end 120.000 udstedte flybilletter om året og medarbejdere med årelang erfaring fra rejsebranchen, er du i trygge hænder. Alle vores kundeservice medarbejdere er danske og yder dansk support til dine spørgsmål.

Tryghed hele vejen

Vi tager hånd om vores kunder, og er derfor medlem af en række organisationer som forbedre dine forhold.

  • Medlem af Rejsegarantifonden nr. 650
  • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
  • Godkendt af IATA, International Air Transportation Association
  • Medlem af ATO, Air Tour Operators

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

shade