Søg rejseinspiration inden du bestiller din flybillet

Ticket2Travel søger flybilletter, hoteller og pakkerejser (fly og hotel) til hele verden. Du kan sammenligne prisen på flybilletter mellem flyselskaberne og finde den der passer dig bedst. Med denne navigation kan du finde rejseinspiration til populære rejsemål i hele verden. Når du finder dit rejsemål, skal du blot bruge vores søgemaskine også vil den finde de billigste flybilletter til den valgte destination. 

Oversigt over rejsemål 

Rejser til Afrika
Rejser til Afrika

Afrika er et upcomming kontinent og 3 af mest foretrukne rejsedestinationer i Afrika er Marrakech, Mauritius og Mahe Seychellerne. Du kan læse mere om rejsemålene inden du bestiller din flybillet til destinationen.

Rejser til Caribien
Rejser til Caribien

De mest populære rejsemål i Carribien er Nassau Bahamas, Barbados, Bermuda, Havana Cuba, Kingston Jamaica, Aruba, St. Maarten og Antigua. Læs mere om de enkelte rejsemål inden du bestiller flybilletten.

Rejser til Europa
Rejser til Europa

5 af mest foretrukne destinationer i Europa er Paris, Barcelona, London, Rom og Lissabon. Læs mere om de enkelte rejsemål inden du bestiller flybilletten.

Rejser til Asien
Rejser til Asien

Asien er et utrolig populært rejsemål og 8 af mest foretrukne destinationer er Bangkok, Phuket, Beijing, Bali, Singapore, Manila, Tokyo og Ho Chi Minh City. Læs mere om de enkelte rejsemål inden du bestiller flybilletten.

Rejser til Mellemøsten
Rejser til Mellemøsten

Mellemøsten har en kæmpe fordel i de mange solskinstimer og tusindvis af danskere rejser hvert år til mange af de populære destinationer som Tel Aviv i Israel, Ercan på Cypern og Hurghada i Egypten. Du kan læse mere om rejsemålene inden du bestiller din flybillet til destinationen.

Rejser til Nordamerika
Rejser til Nordamerika

Skal du rejse til Canada, er en af de mest populære rejsemål Vancouver. Flyver du i stedet til USA, er de mest populære rejsemål San Francisco, Los Angeles og New York. Hvis du er mere til varmere himmelstrøg så flyver flest til Playa Del Carmen og Mexico City i Mexico. Læs mere om de enkelte rejsemål inden du bestiller flybilletten.

Rejser til Oceanien
Rejser til Oceanien

Oceanien byder på nogle helt fantastiske rejsemål og blandt de populære Fiji, Melbourne, Brisbane, Sydney, Auckland og Christchurch. Du finder mere om det enkelte information om det enkelte rejsemål inden du rejser.

Rejser til Sydamerika
Rejser til Sydamerika

Skal du bruge flybilletter til Sydamerika, så kan du læse mere om de mest foretrukne destinationer, som er Buenos Aires i Argentina, Rio de Janeiro i Brasilien, San Jose i Costa Rica og Cordoba Argentina. Læs mere om de enkelte rejsemål inden du bestiller flybilletten.

Rejser til Sydøstasien
Rejser til Sydøstasien

Sydøstasien byder på nogle fantastiske rejsemål. Der er mange som flyver til Dehli og Mumbai i Indien og Colombo i Sri Lanka, men der er også mange andre spændende destinationer. Du kan læse mere om rejsemålene inden du bestiller din flybillet til destinationen.

 

På Ticket2Travel har vi ingen skjulte gebyr på flybilletten. Prisen på flybilletten er inklusiv alle de nødvendige skatter, afgifter og gebyrer. Der kommer  dog et gebyr afhængig af den valgte betalingstype. Gebyret er det samme som vi opkræves for at modtage betalingen fra den enkelte kortudbyder.

shade