Rejser til Sydamerika

Galapagos Øerne, SydamerikaSydamerika, drømmedestinationen for mange med udlængsel, venter på dig med alle sine eventyr og al sin imødekommenhed. Mellem det sydlige Stillehav og de Sydatlantiske Oceaner ligger det mest vilde og frodige af de amerikanske kontinenter, og man kan næsten ikke skrue nok op for superlativerne, når alt det, Sydamerika har at byde på, skal beskrives:

Kontinentet rummer verdens største regnskov og flod (Amazonas), den højeste bjergkæde uden for Asien (Andesbjergene), fjerne øer (Galapagos-øerne, Påske-øerne og Fernando de Naronha), himmelske drømmestrande (for eksempel i Brasiliens nordøstlige region), vidtstrakte ørkener (Atacama), knitrende hvide islandskaber (Patagonia og Tierra del Fuego), verdens højeste vandfald (det 979 meter høje Angel Falls i Venezuela), et af de højeste og muligvis det smukkeste (Iguazu, der spænder over Brasilien og Argentina) og mange andre storslåede naturlige attraktioner.

Udforskning af spændende, moderne storbyer skal du heller ikke gå glip af på din rejse i Sydamerika. Lad os blot nævne følgende metropoler i verdensklasse: Rio de Janeiro – verdensberømt for sine fantastiske landskaber, sin afslappede strandkultur og sit årlige karneval; Buenos Aires – Sydamerikas Paris og tangoens by; Lima – modernitet, slum og kolonial arkitektur i et særpræget mix; Bogotá – kontrasternes by og den mest kulturorienterede af de sydamerikanske hovedstæder; Santiago – museernes, teatrenes, restauranternes og underholdningens by; og Caracas – shoppingcentre, kultur og gastronomi side om side.

Disse byer eksisterer ved siden af unikke ruiner fra ældgamle civilisationer, for eksempel den højt beliggende Machu Picchu i Perus Andesbjerge og andre Inka-byer, samt Påske-øernes mystik.

Kulturelt spænder Sydamerika videre end de fleste aner: Lige fra den stærke afrikanske indflydelse på byer som Salvador, Rio og Montevideo, over diverse indianske kulturer og spanske og portugisiske fingeraftryk, til det østasiatiske islæt fra den store japanske minoritet i São Paolo. Bemærkelsesværdige kulturelle oplevelser af enhver art venter den åbne og nysgerrige rejsende, der lægger sin ferie i fantastiske Sydamerika.

Find rejseinspriation inden du bestiller flybilletten

Rejser til Argentina
Rejser til Argentina

3 af mest foretrukne destinationer i Argentina er Buenos Aires, Cordoba og Mendoza.Tango, sensualitet, oksekød, der får tænderne til at løbe i vand, storslået natur, eventyr og farverigt, topmoderne storbyliv i europæisk stil er nogle af de ting, der falder mange af os ind, når vi tænker på Argentina. Det er med rette – for landet, hvis navn bogstaveligt oversat betyder ”små stykker sølv”, er alt dette og mere til. Læs mere om det enkelte rejsemål inden du bestiller din flybillet.

Rejser til Brasilien
Rejser til Brasilien

3 af mest foretrukne destinationer i Brasilien er Rio de Janeiro, Recife Pernambuco og Distrito Federal. Læs mere om det enkelte rejsemål inden du bestiller din flybillet.

Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica

​Hvis du drømmer om at opleve noget af verdens smukkeste og mest bemærkelsesværdige natur, og samtidig vil nyde godt af udsøgte caribiske strande og tilbagelænet feriestemning, bør du overveje en rejse til Costa Rica.

Rejser til Ecuador
Rejser til Ecuador

Ecuador er ikke det største land i Sydamerika, men på det relativt lille område finder du både overdådige udsigter fra Andesbjergene, maleriske småbyer i kolonistil, ægte tropisk regnskov - og du kan få lov at snuse til den oprindelige Kichwa-kultur, som er særligt rig i området.

Rejser til El Salvador
Rejser til El Salvador

Salvador er hovedstaden i den brasilianske delstat Bahia, og Brasiliens tredjestørste by. Med sit charmerende downtown-kvarter (som er udnævnt som verdensarvs-site af FN), sin levende musikscene og sine populære karneval-traditioner, anser man byen for at være et af fødestederne for brasiliansk kultur.

Rejser til Guatemala
Rejser til Guatemala

Guatemala er et overvældende rejsemål, fordi landet er så rigt på både kulturelle seværdigheder og storslået natur. Og det hele er ret nemt at komme frem til, for landet er ikke meget mere end dobbelt så stort som Danmark.

Rejser til Honduras
Rejser til Honduras

Honduras henvender sig primært til de yngre rejsende, når de skal på dannelsesrejsen, hvor kontrasten mellem den nuværende velfærdssamfund kommer i skarp kontrast med Honduras noget mere barske miljø. Men Honduras har utrolig meget at byde på, både Tegus og strandene nordpå, er et besøg værd. 

Rejser til Peru
Rejser til Peru

Peru er et af de rejsemål, der trods stigende interesse har formået at bevare det eventyrlige aspekt, der gør ferien uforglemmelig. Landet er måske det land i Sydamerika der i dag er bedst forankret i sin egen kulturhistorie, men det er også et land i en rivende udvikling.

Rejser til Puerto Rico
Rejser til Puerto Rico

Mange forbinder Puerto Rico med vovede salsa-rytmer og latinske danse, macho-fyre og sensuelle kvinder. Og den slags kan man også sagtens finde i øens pulserende natteliv, som samtidigt er afslappet og uformelt - nøjagtigt som man forventer på en tropisk ø.

shade