Rejser til Brasilien

Brasilien er det største land i Sydamerika, og det femte største i verden. Navnet vækker eventyrdrømme i mange, og det er da også en af de mest eksotiske destinationer på det amerikanske kontinent – samtidig med, at livet leves på topmoderne vis i storbyerne, og den økonomiske vækst raser af sted med uhørt fart.

De mest populære rejsemål i Brasilien

Hvis det er din første rejse til Braisilien kan du med fordel træde i andre turisters fodspor. De fleste rejser går til følgende destinationer i Brasilien:

  1. Sao Paulo 
  2. Rio de Janeiro
  3. Gramado
  4. Salvador
  5. Floriannoplis
  6. Belo Horizonte

Hvad man ikke kan opleve i Brasilien, er stort set ikke værd at nævne. Landet er verdensberømt for blandt andet fodbold, karneval, vild og vidtstrakt jungle, enestående kulturel diversitet, skønne paradis-strande, livsglæde og de summende urbane mosaikker i form af storbyer som São Paolo og Rio de Janeiro.

Noget af det, der skiller Brasilien mest ud fra andre lande i verden er, hvor mange unikke vidundere, landets natur rummer. Amazon-deltaet er hjemsted for mere end halvdelen af verdens regnskov, og omkring 60 procent af Amazon-skoven ligger i den nordlige del af Brasilien. I denne region hører 2,5 millioner insekt-arter, over 40.000 plantearter og over 2.000 arter af fisk, fugle og pattedyr hjemme. Det siger lidt om regionens ufattelige naturrigdom, at så meget som 1 ud af 5 af verdens fugle lever i Amazon-junglen, ligesom 1 ud af 5 af verdens fisk svømmer i Amazon-floderne eller de bække, der har sine udspring heri.

Mange, der gæster Brasilien, prioriterer at opleve nogle af landets mange fantastisk smukke vandfald. Iguacu-vandfaldene i den østlige del af regionen Parana er de mest berømte, og virkelig et syn, hvis storslåethed vil sætte sig i ens erindring til evig tid. Landets højeste vandfald, Cachoeira do Araca, ligger så langt inde i Amazon-junglen, at det næsten er umuligt at komme dertil. Den samme jungle gemmer også stadigvæk på indfødte stammer, som lever stort set uden kontakt med omverdenen. Brasilien er fyldt med mysterier.

Det farverige, årlige karneval fejres over hele landet, og kan opleves i februar eller marts. Det er et sandt eldorado af vilde, glade festligheder, og det er godt at undersøge på forhånd, hvor og hvordan fejringen foregår i det hjørne af landet, hvor man befinder sig. 

Find billige rejser til disse byer i Brasilien

Rejser til Rio de Janeiro
Rejser til Rio de Janeiro

Rio er indbegrebet af Samba, Karneval, smukke strande, kulørt byliv, ja generelt fest og farver. Så leder du efter et unikt rejsemål, så kunne Rio være et godt bud på din næste ferie. 

Rejser til Sao Paulo
Rejser til Sao Paulo

Sao Paulo byder også på nogle helt fantastiske oplevelser i form af fantastiske museer, hippe bydele og fantastisk natteliv.

shade