Rejser til Rio de Janeiro

Rejser til Rio, Kristus-figuren, Ticket2TravelNår rejsen går til Rio de Janeiro, er nogle af de første billeder der popper op karnevalet i Rio, fodbold, Kristus-figuren på Corcovado bjerget og naturligvis den verdensberømte strand, Copacabana. Den 30 meter høje statue kan ses fra alle tænkelige steder når du befinder dig i Rio. En sjov detalje er, at Lissabon har en efterligning af Kristus-figuren, Cristo Rej, der er 25 meter høj og står på en sokkel der er 85 meter høj.

Rio de Janeiro er den andenstørste by i Brasilien, kun overgået af Sao Paolo. Rio var tidligere Brasiliens hovedstad, fra 1763 – 1960. Efter 1960 overtog Brasilia denne funktion.

Oplevelser i Rio de Janeiro

Alt afhængig hvornår du besøger Rio, vil du altid kunne opleve den fantastiske stemning og byliv i den pulserende storby. 

  • Strandene Copacabana, den verdensberømte, og Ipanema, som er den mest populære
  • Nattelivet i Rio centres omkring Lapa, de lokales område, og Copacabana og Ipanema som er turisternes foretrukne
  • Corcovado bjerget, tag tandhjulsbanen op til Kristus-figuren og nyd synet over den fantastiske by
  • Karnevalet i Rio, du kan læse mere om programmet her

En ting, som du skal være opmærksom på, ligesom ved mange andre storbyer, er der kriminalitet. I Rio er det oftest i slumområderne, grundet narko og ellers er det typisk børn, som er lommetyve i byen. Men det er ikke meget anderledes end andre steder, hvor der er mange mennesker og turister. Derfor, følg din sunde fornuft. 

 

shade