Rejser til Puerto Rico

Mange forbinder Puerto Rico med vovede salsa-rytmer og latinske danse, macho-fyre og sensuelle kvinder. Og den slags kan man også sagtens finde i øens pulserende natteliv, som samtidigt er afslappet og uformelt - nøjagtigt som man forventer på en tropisk ø. Særligt hovedstaden, San Juan, liver op om natten og er da også kendt som hele Caribiens fest-hovedstad. Også om dagen er Puerto Rico et veritabelt paradis for feriegæsten. Øens landskaber er stærkt varierede fra de nærmest endeløse sandstrande til tæt tropisk skov. Overalt er frugtbarheden stor, hvilket naturligvis også smitter af på øens madkultur, som er aldeles fremragende. Her kan du virkelig maske dig i oplevelser og stimulere alle dine sanser.

Det skorter heller ikke på muligheder for aktiv ferie og oplevelser i det fri på Puerto Rico. Ud for øen frister de mange koralrev med en overflod af tropiske fiskearter i alverdens farver. Over vandet boltrer surferne sig i bølger, der til tider bliver imponerende store. Inde på øen kan du i skovene høre sangen fra sjældne fugle - og få et glimt hvis du er heldig. Du kan sejle rundt i mangroven i kajak, hvor de mange dufte og lyder overvælder sanseapparatet. Og fra bjergene tager udsigter over skove og hav næsten pusten fra dig. Bliver det for overvældende må du ned under jorden. Selv under øen er der nemlig enestående oplevelser i vente. Puerto Rico har et af verdens største hule- og grottekomplekser, som du kan udforske sammen med lokale guides.

Puerto Rico giver også mulighed for den rene afslapning med en drink i hånden under skyggen ved stranden eller for eksempel på kurstedet Coamo med varme kilder af helbredende vand. Puerto Rico har kort sagt det hele, og det er fuldt fortjent at øen af avisen USA TODAY har fået hæderen “Bedste ø”. Men tag ikke deres ord for det, Puerto Rico skal opleves. Det er et rejsemål i absolut verdensklasse.

 

Rejser til San Juan
Rejser til San Juan

San Juan er Puerto Ricos hovedstad og klart største by. Den ligger på den østlige strækning af øens nordkyst og er kendt som hele Caribiens fest-hovedstad. Og nattelivet her skuffer bestemt ikke, få andre steder finder du en så mættet stemning af udfordrende rytmer, sensuelle danse og berusende rom. 

shade