Rejser til San Juan

San Juan, Puerto RicoSan Juan er Puerto Ricos hovedstad og klart største by. Den ligger på den østlige strækning af øens nordkyst og er kendt som hele Caribiens fest-hovedstad. Og nattelivet her skuffer bestemt ikke, få andre steder finder du en så mættet stemning af udfordrende rytmer, sensuelle danse og berusende rom. Byen har godt 400.000 indbyggere og en rig kulturhistorie og visse steder en enestående velholdt kolonialarkitektur. San Juan er også ofte udgangspunktet ikke bare for ferier på resten af Puerto Rico, men for ferieophold i Caribien i det hele taget, hvor byen da også ligger i midten af det hele. Byen er også vært for en af de vigtigste kulturbegivenheder i området med den årlige San Sebastian Festival i januar med masser af musik, parader og mad i gaderne.

Historisk og kulturelt er den mest interessante del af San Juan den gamle oprindelige bydel, der i dag går under det meget præcise navn Old San Juan. Det er her de fleste seværdigheder ligger og her stemningen af det gamle San Juan mærkes mest tydeligt. Det gamle San Juan er ikke større end, at det kan opleves til fods. Læg mærke til den gamle spanske kolonialstil, som er meget tydelig her, hvor du også kan se de gamle bymure og fæstninger. Især fortet Castillo San Felipe del Morro kræver opmærksomhed på grund af sin spektakulære beliggenhed, men også fordi denne fæstning fra det 16. århundrede er meget velbevaret og i øvrigt at finde på UNESCO’s verdensarvsliste - en ære fortet deler med San Juans mægtige borg San Cristóbal, der var spaniernes største slot i “den nye verden”.

Der er også gode strand- og parkområder i San Juan, primært El Condado, hvor der ud over fine strande også er gode restauranter og hoteller. Lidt længere fra centrum ligger Isla Verde med gode strande og parkfaciliteter. Lidt sydøst for byen ligger El Yunque National Forest, som er øens eneste ægte tropiske regnskov med masser af vandfald, bjerget El Toro, grønne bakker, tæt skov og et rigt dyre- og planteliv.

Flybilletter til San Juan
Flybilletter til San Juan

Sådan finder du billige flybilletter til San Juan, Puerto Rico. Ticket2Travel finder billige flybilletter til San Juan og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade