Rejser til Sydøstasien 

Ticket2Travel tilbyder billige rejser til følgende lande i Sydøstasien

Rejser til Indien
Rejser til Indien

Rejser til Indien er yderst populære og det er ikke uden grund. Et fantastisk klima, regnsæsonen undtaget, medmindre du er til store vandpytter, stærk mad, lang kulturel historie og et tempo uden lige. 

Rejser til Maldiverne
Rejser til Maldiverne

Perfekt til den romantiske getaway, men også til den hyggelige familieferie, ligger underskønne Maldiverne som paradis på jord og venter på dig. Øgruppen, som er en selvstændig republik, ligger varmt og solrigt sydvest for Indien i det Indiske Ocean, og består af hele 1.192 koraløer. Af disse er 200 beboede, og yderligere 80 har resorter til feriegæster. Flere af de ubeboede øer bliver brugt til industri, som for eksempel landbrug og turisme-relaterede aktiviteter som vandsport.

Rejser til Nepal
Rejser til Nepal

For mange rejsende er Nepal indbegrebet af Østens mystik, og denne fjerne destination i Sydasien har altid fået fantasien i sving hos vesterlændinge. Det eneste, der er bedre end at fantasere om det, er at være der selv, og opleve en natur og kultur, hvis lige ikke findes på jordkloden.

Rejser til Sri Lanka
Rejser til Sri Lanka

Hvis du drømmer om at nyde livet på en naturskøn, venlig tropeø, hvor du også kan dykke ned i en årtusinder gammel, unik og storslået historie, så er Sri Lanka det rigtige sted for dig.

shade