Rejser til Indien

Rejser til Indien er yderst populære og det er ikke uden grund. Et fantastisk klima, regnsæsonen undtaget, medmindre du er til store vandpytter, stærk mad, lang kulturel historie og et tempo uden lige. 

Når du køber dine flybilletter igennem os, får du en god start på en billig rejse til Indien. Vi søger i blandt rigtig mange flyselskaber, når du søger billetter til din rejse til Indien. Dette er med til at der er gode chancer for at du kan få billige rejser til Inden.

Vi gør altid vores bedste for at finde de bedste priser på flybilletter til vores kunder og vi håber du vil blive tilfreds med dine. Udover gode priser på flybilletter har vi også rigtig mange forskellige destinationer i Indien og vi kan helt sikkert hjælpe dig med at finde den billigste flybillet til Inden.

Indien er indbegrebet af Østens mystik. Selv i dag er landet på mange måder uforståeligt for os vesterlændinge, og dette fremmedartede og eksotiske element virker dragende på de fleste feriegæster, som næsten ikke kan få nok af landet. Og der er også rigeligt at komme efter. Kulturelt er Indien et af verdens rigeste lande, og indbyggertallet overgås kun af Kinas. Indiens sprællevende og omsiggribende lokalbefolkning er i sig selv en oplevelse. Indien er også berømt for den dybe spiritualitet, du kan opleve så mange steder i landet - den giver sig blandt andet til kende gennem imponerede tempelanlæg, ofte beliggende i storslåede landskaber.

Og naturoplevelser skorter det heller ikke på i Indien. Mod nord - blandt andet på grænsen til Nepal - findes nogle af verdens mægtigste bjergkæder - mest berømt er uden tvivl Himalaya. Mod sydøst ved Karnataka findes endeløse frodige skovområder, og i Vestbengalen ligger både naturreservatet Jaldapara med tamme elefanter og vilde indiske næsehorn og Sundarbans-deltaet, som er verdens største mangroveskov og helt fortjent at finde på UNESCO's liste over verdensarv. Her hører også den berømte bengalske tiger hjemme. Indien har kystlinje rundt langs hele den østlige, sydlige og vestlige del, og her finder du strande i verdensklasse. De mest kendte ligger ved Goa, men gør dig selv den tjeneste at prøve strande andre steder langs kysten også - Varkala og Gokarna er to gode bud.

Indien er som sine krydderier en kontrastfyldt blanding af stærke traditioner og konstant udvikling og vækst. Intet sted er dette tydeligere end i landets mange millionbyer, hvor livet stadig finder nye veje, selvom man kan undre sig over, at så mange mennesker kan leve så tæt sammen. Byerne i Indien simpelthen sprudler af liv! Indien er også berømt for sin madkunst, og intetsteds opleves den bedre end her på hjemmebanen. For madelskeren er Indien lidt af et paradis, og mangfoldigheden på området er nærmest uendelig. Mad der pirrer lugtesans, smag og syn. Det er svært ikke at lade sig opsluge af de mange overvældende indtryk i Indien.

Søg rejseinspiration om de enkelte rejsemålene

Calcutta
Calcutta

Calcutta - som i dag officielt hedder Kolkata - er Indiens tredjestørste by med godt 14 millioner indbyggere.

Chennai Madras
Chennai Madras

Chennai, tidligere Madras, er med sine godt ni millioner indbyggere den 4. største metropol i Indien og den største by i Sydindien.

Rejser til Delhi
Rejser til Delhi

Delhi i Indien er med sine 22 millioner indbyggere et kæmpemæssigt by-område, der blandt andet huser Indiens hovedstad New Delhi. Den historiske betydning af Delhi er overordentlig stor, og overalt finder du vidnesbyrd fra områdets forskellige epoker, så byen i dag fremstår som en levende mosaik over forskellige kulturer. 

Goa
Goa

Goa er berømt for dagelange fester under åben himmel og har endda lagt navn til en hel genre inden for den elektroniske musik. 

Jaipur
Jaipur

Jaipur er hovedstaden i Indiens største delstat, Rajasthan. Byen er et behageligt miks af nyt og gammelt med en hektisk, farverig facade (centrum i Jaipur kaldes Indiens lyserøde by), med busser, motorcykler, rickshaw-kørere og endda en kamel i ny og næ i gadebilledet.

Rejser til Mumbai
Rejser til Mumbai

Mumbai, der tidligere hed Bombay, er med knap 19 millioner indbyggere Indiens største by. Og her kan du finde… alt! Selvfølgelig virker en så stor by umiddelbart overvældende, men hav tålmodighed og dens mange skatte vil åbenbare sig for dig. 

shade