Sydøstasien  >  Indien  >  Goa

Rejser til Goa

Goa er berømt for dagelange fester under åben himmel og har endda lagt navn til en hel genre inden for den elektroniske musik. Men Goa er meget mere end fest og musik. Det behagelige, tørre klima (undtaget under monsunen i juni, juli og august) kommer alle gæster i området til gode, ligesom den skønne natur virker stærkt tiltrækkende på de fleste mennesker. Lysten til at udforske landskaberne og de mange nærmest endeløse strande kommer så helt af sig selv.

Stemningen er afslappet - nærmest som på en ø - og det er nok en del af arven fra de mange hippier, som også gennem tiden har taget ophold her. Det passer nu meget godt, når man skal holde ferie og lidt væk fra hverdagens stress og jag. På det område adskiller Goa sig markant fra mange andre områder i Indien, hvor specielt byerne kan virke meget hektiske ind imellem. Men selvom Goa er afslappet, er det bestemt ikke en fattig del af Indien, tværtimod. Faktisk er Goa den rigeste stat i Indien.

Der er flere byer i Goa og tre af de vigtigste er

Panaji, som er hovedstad i delstaten, Vasco da Gama, som er den største by i Goa og endelig den smukke, historiske by Margao, hvor der stadig er levn fra den tid, hvor portugiserne gik i land tidligt i det 16. århundrede. I det hele taget har Goa meget at byde på kulturelt set. Husk at opleve den storslåede katedral Sé de Santa Catarina, som er en af de største kirker i Asien ganske ulig dem, vi kender, fra Europa. Også Bom Jesus basilika vidner om det gamle Goa og er i øvrigt at finde på UNESCO's verdensarvsliste for kulturskatte.

Goa har en ualmindelig rig natur og er et såkaldt hotspot af biodiversitet, hvor du kan opleve mange tusinde forskellige plante- og dyrearter i det fri. Du har altid valget mellem aktiv ferie og afslapning i verdenklasse, når du holder ferie på Goa.

Flybilletter til Goa
Flybilletter til Goa

Sådan finder du billige flybilletter til Goa, Indien. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Goa og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade