Flyv direkte til Thailand

Thai Airways blev grundlagt i 1960 og har siden 1972 sendt rejselystne danskere til Bangkok i Thailand gennem Københavns lufthavn. Bangkok er en af danskernes fortrukne destinationer og Thai Airways har ugentligt 25 non-stop afgange fra Skandinavien til Bangkok.

Thai Airways er en del af Star Alliance

I maj 1997 blev Star Alliance dannet, som dengang bestod af SAS, Lufthansa, Air Canada, Varig og Thai Airways. I dag er TAP Portugal, Swiss, United, Turkish Airlines m.fl. Du kan læse mere om Star Alliance på deres officielle hjemmeside Star Alliance

Star Alliance medlemskabet sikrer dig mulighed, for at få bonus point på din rejse. Du kan benytte dit Thai Airways bonus program, Royal Orchid Plus, på alle dine rejser med Thai Airways og øvrige Star Alliance medlemmer. Vi anbefaler, at du i forbindelse med indtjekning i lufthavnen, får medarbejderen til at indsætte dine bonus point på kortet.
 

Høje standarder til billige penge

Thai Airways opnåede en 4 stjernet rating ud af 5 a Skytrax, hvor det især er deres fantastiske personale, som er med til at sikre denne udnævnelse. Du kan læse hele anmeldelsen på under Thai Airways.

På Ticket2Travel kan du søge flybilletter til Thailand, der er mange selskaber der flyver til Thailand, oftest med en mellemlanding. Thai Airways flyver direkte, både til Bangkok, men også til nogle af de populære bownty øer, som eksempelvis Phuket.

Thai Airways har ofte gode tilbud på billige flybilletter til Thailand, disse priser finder du også på søgemaskinen Ticket2Travel, hvor vi løbende opdaterer priserne.

Du kan læse mere om Thailand som rejsemål

shade