Turkish Airlines

Tyrkiets nationale flyselskab Turkish Airlines blev grundlagt tilbage i 1933 og har stadig sin hovedbase i lufthavnen Atatürk, Istanbul. Turkish Airlines er en del af Star Alliance, siden 2008, og du kan derfor samle point ind på tværs af Star Alliance. Den nuværende fly flåde består af 247 fly i 12 forskellige modeller.

Internationalt flyver Turkish Airlines til mere end 100 internationale destinationer, så der er mange feriedestinationer at rejse til.   

Europas bedste flyselskab for tredje gang i træk

Som det eneste flyselskab i Europa, kan Turkish Airlines bryste sig af en 4-stjernet rating fra SKYTRAX, der indsamler kundernes feedback om de enkelte flyselskaber. Deres høje serviceniveau er heller ikke til at tage fejl af, du bliver mødt af et yderst imødekommende personale og ombord er maden og drikkevarerne er ganske gratis.

I fortsat vækst

Selskabet bag Turkish Airlines oplever en enorm vækst målt på antallet af nye destinationer, nye fly og passagerer. Derudover er de et af de selskaber, som har mindst fejl i forbindelse med mistet bagage, hvilket betragtes som en yderst attraktiv attribut når man står på sin feriedestination. Sammenlagt, er det også en del af forklaringen på, at Turkish Airlines er et af de hurtigst voksende flyselskaber i Europa.

Populære reklamevideoer

Turkish Airlines har hyret nogle af verdens største sportstjener, i form af Lionel Messi og Kobe Bryant til at promovere flyselskabet.

 

shade