Europa  >  Italien  >  Venedig

Rejser til Venedig

Et ørige på pæle Er du til romantik og eventyr, er Venedig et oplagt sted til din næste rejse. Karneval, romantiske ture i gondol, glas-kunst fra Murano, Markuskirken og Rialtobroen er nok ting som de fleste forbinder med Venedig. Men Venedig er også en almindelig by med levende mennesker og dagligt liv, som bl.a. omfatter store udendørs fødevaremarkeder, sejlads med vaporetto'er (vandsporvogne), gondolværfter, varetransport på båd, sejlende politi og brandvæsen, sejlende brudepar og sejlende bedemænd! Et spændende og anderledes besøg er på byens kirkegård, som man selvfølgelig også sejler til, eller måske en tur til de 3 små øer, Murano, Burano og Torcello.

Lido di Venezia er stedet for den berømte filmfestival, som tiltrækker berømtheder, som sukker tiltrækker fluer. De fleste turister må også prøve en kop kaffe på en af de berømte cafeér på Markuspladsen, - men mange bliver stadig chokerede over regningen, men alligevel er oplevelsen hver en krone værd. For den kunstinteresserede, er Venedig det rene slaraffenland, for det vrimler ganske enkelt med spændende kirker, paladser og kunstmuseer.

Endelig må du selvfølgelig også prøve at fare vild i de mange små gyder, og foregår turen om aftenen og i tåge, er det helt sikkert at erindringen om filmen "Døden i Venedig" bliver meget nærværende. Hvis det hele bliver for hektisk, er der masser af små fredelige pladser, hvor du kan sidde og nyde den stilhed, som heldigvis også findes i Venedig, og som gør det lille ø-rige på pæle til noget helt unikt.

Find billige flybilletter til Venedig

Flybilletter til Venedig
Flybilletter til Venedig

Sådan finder du billige flybilletter til Venedig, Italien. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Venedig og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade