Europa  >  Spanien  >  Barcelona

Rejser til Barcelona

Billige rejser til Barcelona, rejser Barcelona, rejser til BarcelonaHvis du ønsker at holde ferie i Sydeuropa, så er Spanien mest kosmopolitiske by er Barcelona, helt klart en af de steder du bør besøge. Når du flyver til Barcelona, anbefaler vi, at du ikke rejser over Girona, som ligger mere end 100 kilometer fra Barcelona, men i stedet rejser til den centrale lufthavn der ligger 15 kilometer fra centrum. Det er billigt at rejse til Barcelona, ofte vil prisen være omkring 1.000 kroner pr. person hvis du bestiller flybilletten i god tid. 

Seværdigheder i Barcelona

Barcelona har været under stærk påvirkning af Frankrig, hvilket især de elegante omkring Passeig de Gracia vidner om. Det livlige strøg, La Ramblas, der består af en række sammenhængende gader, med fortovscaféer, gadeartister og et fantastisk liv fra lokale og turister, både dag og nat, er et besøg værd. Slap af ved en af de utallige fortovsrestauanter og betragt det levende teater af mennesker. 

Barcelonas vartegn, kirken La Sagrada Familia, er Gaudi´s livsværk, som han påbegyndte i 1883, og skønt der arbejdes ihærdigt på byggeriet forventes det ikke, at katedralen vil stå færdig før år 2020.
Byens ældste del, det historiske, gotiske kvarter med dets fantastiske middelalderarkitektur står i stor kontrast til den nyere bydel, Eixample, der blev påbegyndt i midten af forrige århundrede. Det er her du kan betages af Gaudi´s eventyrlige byggerier og går du på Gaudi-museet i Güell-parken, kan du få et godt indtryk af mesterens værker, der er så fantasifulde og alligevel funktionelle. Vi anbefaler også:

 • Casa Batlló, Gaudi’s mesterværk er et absolut must see
 • Museu Picasso, hvor du kan få et overblik over hans livsforløb som kunstner
 • Museu del FC Barcelona på Camp Nou er også et besøg værd
 • La Pedrera, der også er tegnet af Antoni Gaudi
 • La Boqueria, som er et meget berømt marked

Byliv i Barcelona

Der findes utallige retro barer og hyggelige caféer i Barcelona, men det skifter utrolig hurtigt i byen, hvad der er in, så vi anbefaler, at du også søger lidt på egen hånd. Vi anbefaler dog:

 • Gràcia kvarteret, som er et af de mest hyggelige kvarter i Barcelona
 • Dry Martini Club i Eixample, fantastisk retro stemning
 • Can Paixio, billigt og altid mange mennesker

Mad i Barcelona

En af de bedste retter er ”patatas bravas” som er sprøde krydderede kartofler, prøv det eventuelt på Bar Tomás (Carrer Major de Sarrià 49). Du bør undgå Rambla de les Flors, hvor priserne er skruet urealistisk højt op på grund af de mange turister. Prøv i stedet området omkring ”Barri Gòtic”, her kan du spise lokalt, billigt og meget godt. Af andre spanske/catalanske nationalretter vil vi anbefale:

 • Paella, som oftest regnes for nationalretten i Spanien, kan bedst beskrives som Spaniens svar på biksemad
 • Muslinger i hvidvin, laves også som variant af tapas
 • Tapas, som egentlig blot er små anrettinger, det er super hyggeligt. 

Flybilletter til Barcelona
Flybilletter til Barcelona

Sådan finder du billige flybilletter til Barcelona, Spanien. Ticket2Travel finder billige flybilletter til Barcelona og sammenligner priser og tider blandt alle flyselskaber

shade